DANS 5RYTMER® - Birgitte Rasmussen

Dans5rytmer i København N, Roskilde, Silkeborg og Århus

tilbage til forsiden
 

Dans i 2022: Bliv opdateret - få mit nyhedsbrev 

INDENDØRS:

Velkommen: Vi byder velkommen til et nyt år med masser af 5Rytmer og en dans fyldt med livsglæde i skøn forening med alt det, der rør sig inden i os lige nu. Vi lader den indre bevægelse vokse og udfolde alt det, vi er.
Hvor intet andet er nævnt underviser jeg: Birgitte Rasmussen, 5Rytmelærer siden 2008, uddannet hos Gabrielle Roth, og heartbeat lærer siden maj 2022, uddannet hos Jonathan Horan.
 
Billetter: Igennem hele corana-perioden har vi købt billetter på forhånd. Det er ikke til at vide hvad efteråret bringer, men vi starter op i august med både køb på forhånd og billetsalg på døren i København og Roskilde, hvorimod forsalget i Silkeborg fortsætter så vi er sikre på at der er plads til alle. Er du usikker på om du kan komme, så vælg at købe din billet på døren, da der desværre ikke er kompensation for købte billetter, men mulighed for at sælge dem over Facebook. 
 
Vedrørende Corona, så sørg stadigvæk for dette:
 
1. At du kun kommer, hvis du er helt rask, da corona kan gemme sig i mange symptomer
2. At vi bruger sprit og hoster i vores ærmer.
 
Pris i København: 150 kr (130 kr, hvis du er på overførselsindkomst, pensionist eller studerende). Køb din billet på forhånd eller på døren. 
Vi danser hver anden fredag i lige uger kl. 19-21.30, billetter kan købes på MobilePay 26271471, pris 150 kr og 130 kr (arbejdsløs, pensionist eller studerende), Kapelvej 46C, 2200 København N, og husk at skrive dato i tekstfeltet. 
 
Roskilde: Vi danser onsdage i lige uger, kl. 19.00-21.30, Trehøje fælleshus, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. Billetter kan købes på forhånd eller du kan købe på døren til 130 kr, da lokalet i Roskilde er større end den plads, vi har brug for. Bliv opdateret få mit nyhedsbrev eller kom på vores Roskilde mail-liste, skriv til mig under kontakt.
Igen er Roskilde blevet den sårbare joker, da vi desværre kun kan have lokalet i Roskilde til og med efterårsferien i uge 42, 2022 -  (fik besked juli 2022) - så hvad der skal ske i Roskilde efter efterårsferien, ved jeg ikke. Kan du hjælpe, kender du et stort dejligt lokale, dvs. mindst 100m2, hvor vi kan være, så skriv gerne til mig på dans5rytmer@gmail.com - på forhånd tak. 
 
Silkeborg: Vi danser torsdage i ulige uger, kl. 19.00-21.15, Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg, billetter købes på forhånd til 130 kr på 26271471, og der sælges ca. 25 billetter, husk at skrive dato i tekstfeltet i mobile pay. Vi startede op i uge 33, dvs. torsdag den 18. august. 
 
Århus: Så starter vi op i Århus igen, hver tirsdag på Kochskolen, kl. 18.30 til 21.00. Vi starter op 6. september og fortsætter til tirsdag 20. december og igen efter jul og fremover. Fire undervisere: Günther, Kaya, Laila og mig selv. Vi glæder os meget. 
 
Kochskolen, Sankt Johannes Alle 4, 2sal, 8000 Aarhus - første gang tirsdag 6. september kl. 18.30 til 21.00, Laila har første gang. Nye priser 150 kr og 130 kr (hvis du er på overførselsindkomst eller fuldtids studerende) Jeg kommer til Århus og har dansen 27. september 2022.
 
 
Udendørs:  

Silent 5Rhythms i Århus: Som noget nyt har vi danset Silent 5Rhythms i Århus - håber vi ind imellem kan tilbyde det igen.

Vi mødes ved kiosken kl. 15.00 og går hen til vores udvalgte sted.
Maria Fich Dueholm og jeg, Birgitte Rasmussen, er gået sammen om at arrangere Silent Dancing, dvs. dans med høretelefoner, musik og guidning udenfor.
Maria har stået for at finde et godt sted til os at danse i Århus og står for at varme os op med fri, kreativ dans -hvor vi skaber rødder og nærvær.
Efter opvarmningen guider jeg dansen ind igennem de 5Rytmer - vi genfinder kraften i pulsens nærvær.
Prisen er 150 kr. Billetter købes ved at overføre beløbet til 26271471, mobile pay. Der skal vises dokumentation. Der er 30 billetter til salg.
Medbring ALT det vand, du skal drikke. Tag tøj på og med, så du er klar til udendørs dans.
Vi glæder os meget til at danse med dig - kærlig hilsen Maria og Birgitte

 
Er du i tvivl om noget så kontakt mig endelig på dans5rytmer@gmail.com
 
 
Se link til Facebook for 5Rytmer i København gruppen her.
 
Find vej til M2Tango: til kort

Alle (voksne evt. fra 15. år) er velkomne. Billetter købes på døren (kontant og Mobile Pay) - du kan også købe billet på forhånd over Mobile Pay, husk at skrive dato i tekstfeltet.

Første gang: Er det første gang så kom i god tid. Du skal regne med at komme til at svede, så tag let danse/sportstøj på, gerne lag på lag. De fleste danser i bare tæer, du kan også bruge en dansesko. Det er en god ide ikke at bruge nogen former for parfume eller lignende før dansen, da stærke dufte kan påvirke de andre dansere. Husk vandflaske og evt. håndklæde. Der er IKKE mulighed for at tage bad bagefter. 

 
Kun i København: Det er muligt at købe et kort med 10 danseaftener. Kortet har 10 klip og koster 1300 kr (1100 kr, hvis du er fuldtids studerende eller på overførselsindkomst - dokumentation skal forevises). Kortet kan ikke lånes ud, men er personligt. Kortet gælder fredage i M2Tango, kortet gælder for et år og derudover så længe jeg underviser, det vil sige jeg tager ansvar for et år.
  
Roskilde: Køb billetter på døren kontant eller mobilepay. Salen er så stor, at vi aldrig vil mangle m2. Pris 130 kr for alle. 
Vi danser hver anden onsdag i LIGE uger kl. 19.00 til. 21.30 i Fælleshuset Trehøje, Troldehøj 3, 4000 Roskilde. 
 
 
Silkeborg: 
Vi danser hver anden torsdag i U-lige uger  kl. 19- ca. 21.15 på Rudolf Steinerskolen, Stavangervej 3, 8600 Silkeborg.  Send en mail, hvis du er interesseret i at høre mere.  Vi har en mailliste, så du får besked ca. en uge før hver danseaften. Undertiden må vi flytte vores torsdag til en onsdag pga. skolens arrangementer, se listen ovenfor. Billetsalg på døren kontant eller mobile pay, pris 130 kr.
 
Århus: Det ser ud som om vi igen kan skabe dans i Århus på Koch-skolen, hvor 4 5Rytmelærere skiftes til at undervise, denne gang bliver det Laila, Günther, Kaya og mig, som på skift vil stå for undervisningen. Vi starter ud snarest - læs mere efter 17. august 2022.
 
Siden september  2015 har jeg været del af 'tirsdags-5rytme-teamet'  i Århus, og har undervist ca. hver 4. tirsdag kl. 18.30 - 21, N. Kochs Skole, St. Johannes Alle 4, 8000 Århus, sammen med Anette Uhlemen, Jan Redsted og Laila Wodtke.
I maj 2021 har Jan Redsted og Anette Uhlemann, som har kontrakten til Kochs Skole, meddelt at de ikke ønsker at fortsætte vores samarbejde. 

Da corona-restriktionerne kun tillod udendørs dans, afprøvede jeg 'Silent 5Rhythms' i samarbejde med Marie Fich Dueholm på Moesgård Strand. Det er blevet til 4 magiske søndage, den sidste afholdt 5. september 2021. Modtag mit nyhedsbrev og følg med i, hvornår vi danser i Århus igen. 

 

Har du lyst til at få de 5rytmer til dit område, så skriv eller ring, så finder vi ud af noget.

Til en vellykket 5rytmedag eller -aften har vi brug for et godt lokale med trægulv eller lignende, gode højtalere og et anlæg, hvortil jeg kan sætte min computer. Jeg har også selv højtalere og anlæg, som jeg kan medbringe. Deltagerne skal medbringe vanddunk og have løst tøj på til at bevæge sig i.

Jeg glæder mig til at danse med dig.

M2Tango
Vi danser hver anden fredag/lige uger i M2Tango's dansestudie, Kapelvej 46C, KBH N
SteinerskolenVi danser på Steinerskolen i Silkeborg hver anden torsdag i ulige uger